viernes, 25 de diciembre de 2009

JClic

Què és Jclick?

És un entorn per a la creació , realització i avaluació d'activitats educatives multimèdia desenvolupat dins la plataforma Java.
És una aplicació de sofware lliure basada en estandars oberts que funciona en diversos entorns operatius: Linux,MAC 0S X, Windows i Solaris. Està format per un conjunt d'aplicacions informàtiques que serveixen per ralitzar diversos tipus d'activitats educatives: puzzles, associacions, exercicis de text, paraules encreuades, sopa de lletres...

La pràctica:

Nosaltres a la classe de TIC, varem fer unes activitats relacionades amb les fruites. Un cop finalitzades, les varem penjar al blink, a la carpeta de gestió i informació.
L'exercici finalitzaria quan pengéssim aquestes activitats al blog, i era opcional fer unes de noves.

Jo amb la meva companya Maria Juarez varem fer dos activitats de nou, la primera era un puzzle d'associació , varem agafar una imatge d'un nen petit i la varem guardar a la carpeta del nostre pc, i a continuació varem fer l'activitat que us mostrarem a continuació, i la segona activitat era una activitat de parelles , varem agafar quatre imatges, una lluna, una estel, un sol i un nubol.
Varem possar tots els missatges corresponents, el temps, els intents màxims, varem posar tots els colors corresponents a les finestres, i varem possar tot el corresponia al plafó. Un cop ho teniem tot possat ens varem decidir a jugar i trobar totes les parelles,un cop varem acabar varem jugar i GUANYAR!

A classe de TIC varem poder penjar l'exercici a la carpeta que varem crear, però un cop ens em ajuntat a casa per fer les altres activitats ens hem trobat que tenim problemes per penjar-les, no podem accedir a la carpeta que varem penjar a WEBS, ja que l'ordinador no ens ho deixa obrir, nosé si ho podreu veure bé.
Si finalment ho podeu obrir des de les vostres cases , esperem que tots pogueu gaudir de les nostres activitats, i jugueu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario